3 načini nošenja frufruja

Vsaka, ki je imela kdaj frufru, pozna težave s predolgimi lasmi, ki se jih nikakor ne da oblikovati v lepo pričesko. Danes ti predstavljam tri načine, s katerimi bo predolg frufru vseeno del čudovite pričeske.

"Imela bi frufru."

"Misliš, da bi mi pristajal frufru?"

"Odločila sem se za frufru!"

"Joooj, kaj sem naredila!"

In potem sledi manično iskanje po spletu, kako pospešiti rast las ...

Hec na stran. :) Sama nosim frufru že od otroštva - za moje visoko čelo je to popolna frizura. Vsak mesec pa se soočam z enako težavo, frufru zraste na prav zoprno dolžino, in preden pridem do frizerja, se moram nekako spopasti z njim.

Danes za vse svoje 'sotrpinke' predstavljam tri načine, s katerimi boste še vedno videti urejene, predolgi lasje pa vam ne bodo silili na obraz.

  1. Dolg frufru na stran - moj najljubši. Če nosim raven frufru, ga preprosto začešem na stran in posušim z ghd ovalno krtačo, ki ustvari volumen in zagotavlja, da bodo lasje ves dan na svojem mestu. Frufru rahlo utrdim z lakom za lase Subrina Professional.
  2. Dvignjen in spet nazaj - še ena čisto preprosta ideja. Frufru dvigni in lase češi od konic proti koreninam, da ustvariš mega volumen. Nato uporabi dve lasnici, da ga spneš za čelom, z njima pa ustvari križ, ki bo poskrbel, da se frizura ne bo nikamor premaknila.
  3. Francoska kitka - če je frufru res predolg, lahko preprosto ustvariš francosko kitko. Začni s tremi drobnimi prameni las čisto ob čelu in spletaj navadno kito, pri tem pa vsakemu pramenu sproti dodaj nov čopek las, ki jih pobiraš iz frufruja. Ko ti zmanjka krajših las, dokončaj navadno kitko in jo spni z lasnicami.

S temi triki bo tvoja frizura raznolika, lasje pa ti ne bodo silili na obraz. Super!

 

1
2
3
Si objava zasluži tvoj všeček?