Čop 2.0 - preprosta frizura za vsak dan

Lase sem si umila, vendar imam pred seboj naporen delovni dan in mi resnično ni do tega, da bi se morala ukvarjati še s frizuro. Rada bi imela spete lase, vendar se mi zdi navaden čop preveč dolgočasen. Zato sem ustvarila čop 2.0 – novo verzijo priljubljene frizure, ki je čisto preprosta, mi vzame 3 minute časa in mi lase spravi z obraza, pa še lepo izgleda! Berite naprej za zanimivo frizuro v samo 4 korakih (za dolge in srednje dolge lase).

Vsakih nekaj mesecev pridem do točke, ko imam svojih las dovolj. Zdijo se mi predolgi, poškodovani in mi gredo nasploh grozno na živce! Medtem ko čakam na frizerja, si najraje naredim tole frizuro, ki mi lase potegne z obraza in je videti res lepo. Predvsem pa je videti, kot da je bilo zanjo potrebno veliko več truda, kot sem ga v resnici vložila!

Poleg rednega striženja konic je seveda pomembna tudi nega las. Sama se zadnje čase navdušujem nad linijo Cece of Sweden, ki vsebuje šampon, balzam in masko za lase. Vsi izdelki imajo v sebi arganovo olje, ki odlično neguje poškodovane lase. Med moje najljubše izdelke za lase sodi tudi Moroccanoil, ki prav temelji na arganovem olju. Tokrat sem ga uporabila na mokrih laseh, kar je skrajšalo čas sušenja in lase nahranilo še, ko so bili mokri.

Pomembna je tudi prava krtača in dolgolaskam res toplo priporočam Tangle Teezer. Gre za plastično krtačo, ki se popolno prilega v dlan in las ne cuka ter ne puli. In seveda elastika – Invisibobble je odlična, saj prav tako ne poškoduje las in v njih ne pušča nadležnih znakov nošenja gumic. Za konec pa sem uporabila še izdelek za glajenje, da so lasje videti ravni in negovani. Znamka ghd, ki vam je verjetno predvsem znana zaradi svojih izjemnih ravnalcev, ima tudi cel kup prvovrstnih tretmajev za lase.

Za čop 2.0 potrebujete omenjene negovalne izdelke in navadno elastiko – nič zapletenih dodatkov, kar pomeni, da je frizura resnično preprosta! Če znate narediti čisto navaden čop, je uspeh zagotovljen. Pa poglejmo, kako sem ustvarila tole frizuro …

 

1
2
Lase sem spela v srednje visok čop.
3
Nad gumico sem lase razdelila na dva dela.
4
Lase sem počesala in zgladila.
Si objava zasluži tvoj všeček?