Lasje na dopustu

Te kliče morje? Mene tudi … komaj čakam. In si obenem obljubljam, da bom upoštevala nasvete frizerja, kako moram poskrbeti za lase, da takoj po morju ne bo treba najprej v 'popravljalnico las'.

Boris iz Akademije Subrina Professional pravi, da na lase prevečkrat pozabimo: "Tako kot zaščitimo kožo, moramo z UV-faktorji zaščititi tudi lase. Prav tako so živi kot koža, zato moramo zanje tudi tako poskrbeti. Pred vstopom v morje ali bazen poškropi lase z balzamom v pršilniku – tako se tvoji lasje ne bodo izsušili, obenem pa boš ohranila barvo".

Lase na vročem soncu lahko zaščitiš tudi z modnim slamnikom, Boris opozarja le, da pri nakupu bodi pozorna: "Pazi, da bo slamnik zgoraj zračen – zrak in veter morata pod njim krožiti, da se tvoji lasje pod njim ne bodo 'skuhali'."

Namigi za sproščene poletne frizure

Boris iz Akademije Subrina Professional pravi, da naj bodo naše frizure poleti sproščene, in svetuje povsem preproste rešitve:

1. Sprednje lase spni s 'krokodilčki'. Tvoj videz bo ležeren, drugačen, neobvezen.

2. Naredi si sproščeno figo ali ležerno kito.

3. V poletnih večerih boš blestela z lepim čopom, spetim visoko, s klasično kito na strani in spuščenimi lasmi, spetimi ob strani.

Besedilo: Petra Arula

 

1
Lasje poleti potrebujejo še skrbnejšo nego.
2
Odlični tretma za vse svetlolaske - izdelki John Frieda Sheer Blonde.
3
Formula, ki lasem povrne zdrav videz in lesk, omogoča lažje česanje las, a las ne oblaga.
4
Poletni navdih - pričeska ustvarjena s sredstvom Moroccanoil Treatment.
Si objava zasluži tvoj všeček?