Luxurious Coconut

Najnovejša znamka za nego las Luxurious Coconut temelji na hranilnih kokosovih sestavinah in je odišavljena z eksotičnimi vonji tropskega paradiža. Izdelki so na voljo v dveh različicah in sicer Repair in Colour. Kokosovo olje velja za eno izmed najboljših za nego las, saj je sestavljeno iz majhnih molekul, ki lahko prodrejo v las in ga nahranijo. Poleg olja je v izdelkih tudi kokosova voda, ki lasem povrne vlago.

LINIJA REPAIR

Linija Repair je namenjena zelo suhim in poškodovanim lasem. Kombinacija kokosovega olja in vode poskrbi, da so lasje nahranjeni in navlaženi, kompleks Keratrix pa lase naredi močnejše in bolj odporne proti poškodbam. V kolekciji so na voljo šampon, balzam, maska in olje.

 

 

Šampon Repair

Šampon ima srednje gosto teksturo in se speni že ob prvem nanosu, ob drugem pa se ustvari veliko goste pene. Z las se zlahka in popolna spere. Nemalokrat so me šamponi, ki naj bi bili primerni za suhe lase pustili na cedilu, saj so že, ko sem jih spirala čutila tisti "bremzajoč" občutek in sem morala vlago nadomestiti z zelo dobro masko. Šampon Repair je eden izmed redkih, ki las ni izsušil in ko se je spiral, lasje niso bili zavozljani. Sicer ni nudil izjemne dodatne nege in sem morala uporabiti še masko, ampak za normalne lase, bi že lahko bil popolnoma dovolj. Šampon in olje sta odišavljena z enakim vonjem in sicer imata kremni vonj kokosa, ki je še najbolj klasičen, kar se tiče kokosovih vonjev. V embalaži je kar 500 ml šampona, ki bo trajal kar nekaj časa.

 

Balzam Repair

Med masko in balzamom sem na mojih zelo suhih laseh opazila precejšnjo razliko, namreč balzam je manj intenziven in bo precej bolj ustrezal tistim , ki imajo suhe konice, vendar pa se jim lasje ob lasišču zmastijo. Ima srednje gosto kremno formulo s katero se je potrebno malo bolj potruditi, da balzam enakomerno naneseš na lase, saj ne se občuti tistega pretirano silikonskega občutka, ki le ustvari gladek sloj na laseh, ampak tukaj balzam lase resnično tudi neguje. Izpere se brez večjih problemov in lase pusti dovolj nahranjene, poleg pa se še zlahka razčešejo, kar prepreči dodatne poškodbe. Vonj je podoben kokosovi vodi kar pomeni, da je vonj bolj kiselkast od šampona.

 

Maska za lase

Za razliko od balzama je maska primerna le za zelo suhe lase, ki jih praktično nič ne obteži ali zmasti. Tekstura je gosta in malo podobna gelu, zato se lažje nanese na lase, ampak je občutek na laseh težji, kar bo tistim z zelo suhimi lasmi všeč, za druge pa bo lahko že preveč. Pri izpiranju moraš biti previden, da si dovolj temeljit, saj se težje izpere kot balzam, ampak za sabo ne pusti nobenega lepljivega občutka, kot sem ga doživela pri drugi znamki maske za lase s kokosom. Maska je dovolj hranilna celo na moje zelo suhe lase, kar se pri ne zgodi pogosto niti pri salonski kozmetiki, ampak moji lasje so resnično suhi od korena do konic, ter potrebujejo veliko nege (maske zato na laseh puščam 20-30 minut, da lasje dobijo kar največ učinkovin). Vonj je enak kot pri balzamu, torej malo kiselkast kot kokosova voda. Masko bi priporočala samo tistim z zelo suhimi lasmi in tistim, ki imajo zelo poškodovane lase, ter potrebujejo intenzivno nego, medtem ko se bo na laseh s suhimi konicami, ki potrebujejo običajno nego, bolje obnesel balzam. Na mojih zelo suhih laseh mi bolj ustreza maska, saj so gosti in s tršo krepasto teksturo, kar pa pomeni, da jih nič ne obteži. Pri sušenju las s sušilcem sem bila zelo prijetno presenečena kako gladko so se posušili moji običajno naelektreni lasje, sem pa zraven uporabila še olje na vlažnih laseh pred sušenjem.

 

LINIJA COLOUR

Šampon in balzam za barvane lase tako kot Repair vsebujeta hranilni kokos, zraven pa še kompleks sestavin Meadowquat, ki skrbijo za obstojnost barve in izboljšajo njeno intenzivnost. Šampon nežno očisti lase in jih hkrati vlaži, balzam pa skrbi, da barva bledi počasneje. Vonji izdelkov so enaki kot pri liniji Repair. Če so vaši lasje izjemno suhi zaradi močnega belila, si privoščite še masko Repair za intenzivno nego las.

 

 

Izdelke poišči na Click2Chic.

 

 

 

Si objava zasluži tvoj všeček?