Nova frizura na pohodu

Si si zaželela spremembe? Bi nekaj novega, drznega, vročega, kot je to poletje?

Morda si našla sliko frizure v reviji ali na spletu, ki ti je noro všeč. Če sta tvoj las in oblika obraza primerna zanjo, te bo frizer z veseljem osrečil s čim bolj podobno pričesko. Če sta kakovost tvojega lasu ali oblika obraza nekaj čisto drugega kot tista na sliki, ti bo dober frizer vedno svetoval, kako lahko naredi nekaj podobnega, kar bo še vedno ustrezalo tebi, da ne boš preveč razočarana.

Če si želiš spremembe, pa še ne veš točno, kakšne, to povej frizerju. Dober frizer ti bo v hipu predlagal, kaj bi ti pristajalo in je obenem tudi trenutni trend, ter se z veseljem predal navdihu, če mu boš le prepustila svojo 'bučko', da z njo ustvarja po svoje. Verjemi, da bo tvoj novi 'look' fantastičen. Da pa se boš z novo frizuro res počutila, kot da sta si usojeni, upoštevaj nasvete Borisa iz Akademije Subrina professional in si zapomni: "Striženje prinese 80% učinka tvoje frizure, ki jo nosiš vsak dan, 20% pa je odvisnih od tvojih navad." Zato frizerju nujno povej, kakšen je:

1. Tvoj življenjski slog. Če se npr. veliko ukvarjaš s športom in vsak dan umivaš lase, te bo frizer postrigel tako, da bo frizura v redu tudi, ko boš sredi vadbe, in da ne bo potrebovala veliko dela po umivanju.
2. Kaj vse počneš in česa ne, ko si umiješ lase. Če je tvoja rutina ob umivanju šampon- balzam-sušenje brez krtače, mora tvoj frizer to upoštevati in oblikovati takšno frizuro, da bo lepa brez posebnega urejanja.
3. Ali uporabljaš gel, lak, olje in druga sredstva za oblikovanje pričeske ali ne.
4. Če se rada posvečaš svoji pričeski, rada oblikuješ vedno kaj novega, je lahko tudi tvoja oblika pričeske bolj zapletena.

Še nekaj namigov za pričesko, za katero se bodo obračale vse glave:

1. Uporabljaj dober šampon, ki je resnično najboljši za tvoje lase – le tako bodo zdravi, svetleči in krotki. Frizer ti bo znal svetovati, kateri šampon je najboljši za tvoje lase.
2. Balzam in masko vedno nanesi le na polovico lasu, da ga ne bosta preobtežila in zamastila lasišča.
3. Konicam posveti posebno nego, da se ne bodo cepile in da bodo lepo zaokrožile tvojo frizuro. Arganovo ali monoi olje sta prava skoncentrirana čudeža.

Bi si privoščila kaj od spodnjega? Poskrolaj do konca in poišči izdelke, ki so vredni svojega denarja.

 

1
Ombre preplet kodrov, urejenih v sproščeno paž pričesko.
2
Inovativni paž v opazni barvi.
3
Lepo zravnani in prosto padajoči lasje.
Si objava zasluži tvoj všeček?