3 preproste frizure za srednje dolge lase

Še kako znan scenarij: mudi se ti od doma, prav nič ti ne gre po načrtu in za piko na i je tvoja pričeska nevarno blizu besedi "katastrofa". Brez panike - v samo minuti lahko rešiš nastalo situacijo in prav prikupno ukrotiš svoje lase. 

Tudi v Click2Chic pisarni se nam je že neštetokrat pripetil zloglasni "bad hair day", ki nas je pripravil do tega, da smo poiskale 101 rešitev za ohranjanje "chic" videza tudi v najbolj nemogočih časih. Danes ti predstavljam tri zares preproste rešitve, ki so primerne za spuščene lase in narejene preden rečeš 1, 2, 3. :)

1. Na svoji polički hranim lep obroč za lase, ki me uspešno rešuje v kriznih trenutkih. POSTOPEK: Na lepo razčesane konice kapneš preprosto nepogrešljivi MOROCCANOIL TREATMENT za njihovo nego ter sijaj. S krtačo tik pri konicah ustvariš mini volumen ter lase utrdiš z lakom za lase, ki jih ne zlepi ali obteži (svetlolaskam bo na primer ustrezal John Frieda SHEER BLONDE CRYSTAL HOLD). Na koncu lase okrasiš z obročom za lase, ki pričesko opazno popestri.

2. Lasje pripeti na stran na trenutke lahko res delujejo nekoliko punčkasto, a nedvomen plus te pričeske je, da ti resnično lepo odpre obraz in obenem ukroti čudno zavihane sprednje lase, ki te večkrat tako zelo živcirajo. POSTOPEK: Tanek šop srednjih las oziroma daljši frufru počešeš na stran, na rahlo natupiraš in pripneš z neopazno sponko v barvi tvojih las. Preprosto, kot je le lahko. :)

3. Meni osebno najbolj prikupna rešitev pa je zagotovo mini pentlja, ki jo ustvariš s tankim trakcom poljubne barve. POSTOPEK:  Na vsaki strani obraza zajameš tanek šop las in jih na hrbtni strani glave združiš v skupen čop. Le tega zavežeš s pentljo.

 

1
Z obročem za lase.
2
Pripeti na stran.
3
Prikupna pentlja.
Si objava zasluži tvoj všeček?