Pričeska izpod rok mojstrov

Ob prihodu v salon ekipe Subrina Professional ne gre zgrešiti citata: "Don't practice until you get it right. Practice until you can't get it wrong." Pokukaj v svet strokovnjakov!

Dih jemajoča pričeska nikoli ne gre iz mode. To je dejstvo, ki mu ne moremo oporekati. Skrbna nega in kakovostni izdelki pa so že znana zmagovalna kombinacija na poti do uspeha. Ker frizerski saloni slovijo kot kraljestvo vedno dobrodošlih sprememb in odličnih izdelkov, sem se po lepotni nasvet ali dva napotila kar v dom ustvarjalnosti izurjene ekipe Subrina Professional, ki kipi od novih idej in energije.

Vsako lasišče zahteva svojevrstno nego in vse se začne pri rednem umivanju s pravilno izbranim šamponom. Ekipa Subrina Professional pri svojem delu uporablja šampone SUBRINA PROFESSIONAL PHI (ti izdelki nikoli ne razočarajo, saj so jih v ekipi idejno zasnovali, jih dolge mesece testirali in nadgrajevali, da zdaj ustrezajo njihovim nepopustljivim merilom) in se pri oblikovanju ter utrjevanju pričesk poslužuje nepogrešljivih izdelkov za stajling GHD

Glede na to, da so lasje lahko tvoj najlepši modni dodatek, je res pomembno, da vso svojo pozornost posvetiš pravilni izbiri izdelkov in kakšen evro več nameniš nakupu kakovostnega likalnika ter sušilca za lase. Poleg rednega striženja pa lahko za svoje konice učinkovito poskrbiš s svetovno znanim sredstvom za nego las MOROCCANOIL TREATMENT.

P.s. Si želiš trendi spremembe? Preizkusi malo daljši ombre paž v naravnih odtenkih, ki ga po želji lahko spremeniš v divjo kodrasto pričesko.

 

1
Kakovostni izdelki za nego las PHI.
2
Nepogrešljivi GHD spreji.
3
Čudovit ombre zravnani paž...
4
... ki se v samo nekaj trenutkih prelevi v trendi kodrasto pričesko.
Si objava zasluži tvoj všeček?