Rezultati so bili osupljivi

Barve za lase Subrina Saten so na tržišču že dolgo, ampak zdaj se predstavljajo z novo formulo in videzom. Ker je dobro imeti barvo, ki te nikoli ne pusti na cedilu, zato smo se odločili, da novost takoj testiramo. Nova formula je obogatena s ceramidno oljnim kompleksom, ki izdatno neguje lase, saj ceramidi v kombinaciji z olivnim in ricinusovim oljem obnovijo lomljiva mesta v lasu, lase okrepijo in jih navlažijo. Za obstojnost barve pa poskrbijo nizko molekularni barvni pigmenti, ki prodrejo še posebej globoko v lasno sredico in tako zagotavljajo enakomerno in bleščečo barvo. Maja, Lavra, Ines, Darja in Nina so se odzvale povabilu in testirale novo barvo. 

 

 

Preizkus učinovitosti in vznemirljivi novi odtenki

Darja si je zaželela tiste čisto prave ledeno blond barve. Njeni naravni odtenek je srednje blond in izbrala je barvo ledeno blond special. Ta barva zelo močno posvetli lase, kar do 4 tonov, in to brez nezaželenih rumenih odtenkov. Darja nima sivih las, zato je ta barva zanjo prava izbira.

Ostala dekleta so si izbrala nove odtenke Subrina Saten. Maja ima naravne lase srednje blond. Rada preizkuša različne intenzivne odtenke barv las. Lase je imela poprej pobarvane z vijolično barvo, ki je bila že kar precej sprana. Želela je postati intenzivna rdečelaska, zato si je izbrala odtenek kraljevsko rdeča.

Lavra ima naravno svetlo rjave lase. Imela je precejšen narastek. Pred časom ji je frizer lase posvetlil s prameni, po tem si je niansirala lase tudi z barvnimi maskami. Sedaj si je zaželela spet enakomerno, malo temnejšo barvo las. Izbrala si je barvo globoka čokolada.

Ines ima temno blond naravno barvo las. Tudi ona se že kar nekaj časa ni barvala, zato je bil tudi pri njej narastek že kar precej velik. Odločila se je, da bo preizkusila novo barvo zreli mango.

Nina ima svetlo rjavo barvo las. Z barvanjem si želi lase malo posvetliti in jim dati več sijaja. Izbrala je novo barvo naravno rjava.

Poleg teh odtenkov so novi še mistična modro črna in elegantni mahagoni.

 

Odkrijte svoj pravi odtenek

Proizvajalci Subrine Saten so poskrbeli tudi, da lažje izberete ustrezni odtenek. Za to se orientirajte po barvi črke S, ki označuje posamezno skupino odtenkov.

Specialno blond odtenki (označeni s svetlo modro črko S) so posebni, saj posvetlijo vaše lase do 4 tonov. Dodani matirni pigmenti poskrbijo za lepo blond barvo brez nezaželenih rumenih odtenkov. Naravni odtenki (vijolična barva črke S) zagotavljajo 100 % prekrivanje sivih las ter naraven videz pobarvanih las. Z modnimi klasičnimi odtenki (oranžna barva črke S) boste dosegli razkošen barvni rezultat in odlično kritje sivih las, če pa želite ultra intenziven barvni rezultat, pri nekaterih niansah celo brez predhodnega svetlenja, pa posezite po modno intenzivnih odtenkih (označenih z bež barvo črke S).

 

Si objava zasluži tvoj všeček?