So sivi lasje znak za skrb?

Nič več! Barve Subrina Saten so prisotne na trgu že vrsto let, ampak odslej navdušujejo z novo obstojnostjo. Nova formula, ki ji sledi tudi posodobljen videz barv, res poskrbi, da so lasje po barvanju odslej še lepši: formula s ceramidno oljnim kompleksom izdatno neguje lase, saj ceramidi v kombinaciji z olivnim in ricinusovim oljem obnovijo lomljiva mesta v lasu, lase okrepijo in jih navlažijo. Za izjemno obstojnost barve pa poskrbijo nizko molekularni barvni pigmenti, ki prodrejo še posebej globoko v lasno sredico in tako zagotavljajo enakomerno in bleščečo barvo ter odlično prekrivanje sivih las. O tem smo se želeli prepričati!

 

Pravilni izbor odtenkov za sive lase

Izbiro odtenkov, ki odlično prekrivajo sive lase, nam olajša novi videz embalaže. Za to se orientiramo po barvi črke S, ki označuje posamezno skupino odtenkov. Za sive lase so najprimernejši naravni odtenki, ki so označeni z vijolično barvo črke S. Ti odtenki zagotavljajo 100 % prekrivanje sivih las in naraven videz pobarvanih las.

Tudi večina modnih, označenih z oranžno črko S, in ultra intenzivnih nians, označenih z bež črko S, je primernih za sive lase, preberite si napotke na zadnji strani škatlice. Za sive lase pa žal niso primerni specialno blond odtenki, ki so označeni s svetlo modro črko S.

 

Tudi novi odtenki odlično krijejo sive lase

Ogledali smo si tudi nove nianse. To so mistična modro črna, brezčasna naravno rjava, elegantni mahagoni, zapeljiva globoka čokolada, žlahtna kraljevsko rdeča in zreli mango. Sive lase krijejo od 100 % do optimalno. Nekaj od teh nians smo tudi preizkusili, poglejte si rezultate

Zreli mango

 

Globoka čokolada

Kraljevsko rdeča

Naravno rjava

 

Si objava zasluži tvoj všeček?