Trendi sivina

Zgodba o lepotni nočni mori, ki se je skoraj čez noč spremenila v najbolj vroči trend leta 2015 ... Obsesivno bojevanje dam, ki na vsak način poskušajo prekriti prve znake sivih las, so zamenjale mladenke, ki v najnovejših modnih kreacijah s pepelnato sivimi lasmi hitijo po modnih pistah in ulicah. 

Začetnik novega, precej presenetljivega trenda na sceni, je nihče drug kot kontroverzni modni oblikovalec Jean Paul Gaultier. Lepotnih 50 odtenkov sive je v zadnjih nekaj mesecih posvojilo že lepo število zvezdnic ter lepotnih navdušenk, ki svojo novo podobo na družbenih omrežjih z veseljem delijo pod oznako #grannyhair.

Lady Gaga, Rihanna, Kylie Jenner, Nicole Richie, Pink, Kelly Osbourne in Kate Moss so le nekatere znane lepotičke, ki so trendi sivino že preizkusile v praksi. K priljubljenosti pepelnato sivih las je nedvomno pripomogla tudi nanizanka Game of Thrones ter lik Daenaerys Targaryen, ki je s svojo pričesko povzročila pravo lepotno revolucijo.

Je barva oblačnega neba popolnoma osvojila tudi tebe? Po več inspiracije in informacij lahko odklikaš tudi na Facebook skupino z imenom Granny Hair, kjer dekleta z vsega iz vsega sveta delijo svoje "sive" napotke in fotografije.


 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Si objava zasluži tvoj všeček?