Predstavitev izdelka WOW

V preteklih dneh sem imela krasno priložnost, da se pomešam med strokovnjake za lasno nego in se pobližje spoznam z izdelkom WOW, ki si je s svojo priročnostjo in revulucionarno formo v samo nekaj mesecih zagotovil opazno mesto v lepotni industriji.

Svetovno priznani frizer in lasni stilist, Kevin Moss, je s svojo simpatičnostjo in znanjem povzel bistvene prednosti izdelka, ki sodobnim ženskam omogoča, da se od narastka in sivih las poslovijo v udobju lastnega doma. In to samo v minuti ali dveh. :)

Natrpani urniki narekujejo hitri tempo življenja in večkrat se zgodi, da nam pred pomembnim sestankom ali dogodkom (kjer bi se seveda želeli pokazati v naši najlepši luči), zmanjka časa za barvanje na domu ali obisk frizerja. Color WOW je v takih trenutkih več kot odlična rešitev! S svojim posebnim profesionalnim mineralnim prahom se oprime las in ohrani njihov naravni občutek ter sijaj. Na hiter in enostaven način tako podaljša čas med barvanji in pričesko ohranja v popolni formi. Dodaten plus izdelka je, da je vodoodporen in se lahko izpere le s šamponom.

 

 
 
1
Svetovno priznani frizer in lasni stilist, Kevin Moss.
2
WOW odlično prekrije narastek tudi takrat, ko si želite nositi visoko speti čop ali figo.
3
Nad priročnostjo izdelka WOW se navdušujejo tako ženske kot moški.
4
Dobro znana situacija in lepotni minus: narastek.
5
Uporaba izdelka Color WOW je nadvse preprosta...
6
... ter zagotavlja opazno učinkovitost brez nereda.
7
WOW model Eva.
8
Po uradni predstavitvi je prišel čas za dodatna vprašanja in sproščeno druženje.
9
Spretnim rokam priznanega frizerja ter preizkušanju izdelka WOW sem se prepustila tudi sama. Ocena: +5. :)
Si objava zasluži tvoj všeček?