Zgodba o uspehu - Moroccanoil

V svetu kozmetične industrije je še neznani izdelek izjemno težko povzdigniti ob bok že uveljavljenim znamkam, ki jih zaznamuje bogata zgodovina in odlično oglaševanje. A nič ni nemogoče. Si že slišala za Moroccanoil Treatment? 

Gre za izdelke, ki jim je na podlagi odličnosti in učinkovitosti v le nekaj letih uspelo skoraj nepredstavljivo: Moroccanoil je namreč postala svetovno priznana blagovna znamka, ki so jo za svojo vzeli največji svetovni zvezdniki, uredniki najprepoznavnejših modnih revij in filmski stilisti. Madonna, Vanessa Hudgens in Mariah Carey so le nekatere izmed zvezdnic, ki prisegajo na Moroccanoil in ga pri negovanju svojih zavidanja vrednih las uporabljajo vsak dan. Poleg vrste svetovno znanih uporabnic pa se Moroccanoil lahko pohvali tudi z uspešnim prebojem na modne piste in v zaodrje tedna mode v New Yorku.

In iz kje izvira magična formula uspeha? Odgovor je preprost! V arganovem olju – osnovi vseh izdelkov Moroccanoil. Argan namreč velja za izjemno častitljivo drevo, ki ga mnogi poznajo tudi pod imenom »drevo življenja«. Zaradi svojih plodov, ki na telo učinkujejo izjemno blagodejno, pa je zelo priljubljen tudi v naravnem zdravstvu. Tvoje lase popolnoma spremeni prav zaradi svoje formule, ki obnavlja beljakovine za moč, in vsebuje tudi maščobne kisline, omega-3 kisline ter vitamine za sijaj in antioksidante za zaščito. Izdelek se vpije takoj in zapolni vrzeli v laseh, ki nastanejo tudi zaradi toplotne obdelave in poškodb, ki jih povzročajo zunanji dejavniki. Lasje se iz krhkih in poškodovanih pretvorijo v močne in voljne. Ekskluzivna formula poleg tega, da podarja naravno gladkost in sijaj, izboljšuje stanje las, ki so z vsako uporabo bolj zdravi in lepi. Gre torej za izdelke, ki tvojim lasem omogočajo, da hitreje rastejo, saj se z redno uporabo prenehajo lomiti.

Navodila za uporabo:

2-3 kapljice Moroccanoila si lahko vsak dan naneseš na mokro ali suho lasišče. Z nanosom prični deset centimetrov od prečke in olje enakomerno nanesi na vso površino. Se priporočamo, da nam svoj rezulatat sporočiš po mesecu uporabe. Ne dvomimo, da bo razlika več kot očitna! ;)

 

1
Razvajajte se s krtačami, maskami, balzami in šamponi.
2
Ikonični Moroccanoil je must-have za vse, ki obožujejo lepe in zdrave lase.
3
Moroccanoil se je prebil tudi v zaodrje največjih modnih revij.
Si objava zasluži tvoj všeček?