Ta trik ti bo spremenil življenje!

Vse vemo, kako zelo uporaben je suhi šampon, kadar naši lasje potrebujejo hitro osvežitev. Razkrivamo trik s suhim šamponom, ki bo za vedno spremenil tvoje življenje - in način, kako uporabljaš suhi šampon!

Vse vemo, kako zelo uporaben je suhi šampon, kadar naši lasje potrebujejo hitro osvežitev. Ne glede na to ali osvežitev potrebuje samo tvoj frufru ali si preprosto precenila, kako hitro bodo tvoji sveže oprani lasje izgubili volumen, je suhi šampon odlična rešitev za vsak "bad-hair-day".

Vendar tudi pri uporabi suhega šampona obstaja trik, da bo le-ta deloval še bolje. Včasih je uporaba suheha šampona pač nuja - morda si zjutraj kakšno minutko dlje prebila v postelji ali pa so se tvoji lasje zmastili prej kot ponavadi. Včasih pa smo preprosto malo lene in že vnaprej vemo, da si bomo zjutraj pomagale z našim najljubšim suhim šamponom. V takšnih primerih si lahko pomagamo tako, da suhi šampon namesto zjutraj uporabimo že zvečer preden gremo v posteljo.

Na ta način bo suhi šampon lahko deloval dlje časa in zares dobro opravil svoje delo na tvojih laseh. S tvojih las bo "popil" odvečno maščobo in jim dodal volumen, vendar pa na laseh ne bo pustil nezaželjenih sivih pudrastih delcev. Win-win torej!

Zjutraj, ko se zbudiš, lase samo še temeljito razčešeš in že lahko zakorakaš novim zmagam naproti!

 

Si objava zasluži tvoj všeček?