Vijolični šampon in vijolična maska Subrina Bye Bye Yellow za osvežitev blond barve in sijaj v laseh!

Vsem blondinkam, ponosnim sivolaskam in tistim, ki si rade pričesko posvetlijo s prameni, lahko zaradi izpostavljanja soncu in zaradi ostalih zunanjih vplivov lasje porumenijo ter izgubijo lesk.

 

Na srečo obstaja Subrina Bye Bye Yellow vijolični šampon in vijolična maska Subrina Bye Bye Yellow, ki z vsebnostjo visoko-kakovostnega vijoličnega pigmenta, pomagata barvanim svetlim lasem obdržati hladne tone in lesk, hkrati pa vsebujeta negovalne sestavine in tako lasem vračata vlago in mehkobo.

 

Zakaj vijolična barva?

Vijolični šampon vsebuje pigmente, ki nevtralizira bakrene in rumene odtenke na laseh. Razlog za to se skriva v tem, da je vijolična barva na barvni lestvici nasproti rumeni barvi, kar pomeni, da se barvi med seboj izničita. Na ta način vijolični pigment odstrani bakrene in rumene odtenke, lasem pa povrne blond barvo v hladnih tonih.

 

Ključne prednosti Bye Bye Yellow šampona in maske:

  • šampon temeljito, a nežno opere lase in lasišče
  • nevtralizirata neželene rumene tone,
  • ohranjata hladne tone barve
  • podaljšujeta obstojnost barve,
  • vsebujeta provitamin B5, ki krepi lasno strukturo, jim vrača vlažnost, prožnost ter lasem daje mehkobo in sijaj,
  • negovalna vijolična maska lase še dodatno nahrani, jih okrepi in navda z mehkobo ter osupljivim leskom.
  • VEGANSKA FORMULA

 

Kako uporabljati  Bye Bye Yellow vijolični šampon in vijolično masko?

Šampon in masko uporabljamo po potrebi. Vijolični šampon in maska sta primerna za vsakodnevno umivanje las, a hkrati spremljajte, kako se na vaših laseh obnese. Morda bodo čudoviti vijolični pigmenti za vas nekoliko preveč intenzivni in boste šampon ali masko uporabljali pri vsakem drugem pranju. Bodite previdni, opazujte svoje lase in zagotovo boste našli svojo najboljšo lepotno kombinacijo pri negi las.

 

 

Si objava zasluži tvoj všeček?