Pogosta vprašanja

 

Za naročila do 10. ure dostava PO SLOVENIJI v 1-2 delovnih dneh, nad 40 € naročila ZA SLOVENIJO ne zaračunamo poštnine.


Zaupa nam že na tisoče kupcev!

 

POŠTNINA SLOVENIJA

Pri nakupu nad 40 € stroškov poštnine ne zaračunamo.

Pri nakupu pod 40 € se zaračuna poštnina 2,99 €.

 

POŠTARINA HRVATSKA

Ugovoreni je partener za dostavu robe Pošta Slovenije. Kupac plaća poštarinu u slučaju kupnje niže od 50 eur. Trošak poštarine kod kupnje do 25 eur iznosi 5,49 eur, dok trošak između 25 eur i 50 eur iznosi 3,49 eur. Svi su navedeni troškovi poštarine kod zaključka kupnje odnosno narudžbe  ukalkurirani u konačnu cijenu te ispisani na računu kojeg primate zajedno s naručenom robom. Kod kupnje iznad 50 eur troškovi su poštarine BESPLATNI.


NAČINI PLAČILA SLOVENIJA

  • PLAČILO Z DEBITNO OZ. KREDITNO KARTICO: Omogočamo plačila s karticami Maestro, Activa, Mastercard, Visa, Diners.
  • PLAČILO Z MONETO:  Za navodila kliknite TUKAJ.
  • PLAČILO PAYPAL
  • OMOGOČAMO TUDI PLAČILO PREK BANK@NET. 
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU NI MOŽNO. 

 

NAČINI PLAĆANJA HRVATSKA:

Trgovac omogućava sljedeće načine plaćanja:

  • KARTICOM TEKUĆEG RAČUNA ODN. KREDITNOM KARTICOM:Omogućavamo kupnju plaćanjem karticama: Maestro, Activa, Mastercard, Visa, i Diners.
  • PAYPAL RAČUNOM

KJE JE MOJ PAKET?

Kupec lahko svojo pošiljko spremlja s prijavo na click2chic.si v zavihku PREGLED NAROČIL. Kupec lahko vidi vsa svoja pretekla naročila, na izbranega klikne in nato vidi, kaj se dogaja s pošiljko.


VRAČILA

Brezplačna številka: 080 72 81, e-naslov: info@click2chic.si

Ko vračate artikle trgovini Click2Chic.si, morate priložiti izpolnjen reklamacijski obrazec ali obrazec oziroma izjavo o odstopu od pogodbe, kadar gre za odstop pogodbe v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Izdelke pošljite na naslov Ilirija d.o.o., Click2Chic, Obrat Lendava, Industrijska ulica, petišovci, 9220 Lendava. Stroške pošiljanja krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži razen, kadar gre za stvarno napako.

Vračilo v primeru stvarne napake

Kdaj gre za stvarno napako?

izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo;
izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku. Kupec nam hkrati omogoči pregled artikla - kupec artikel po vnaprejšnjem dogovoru pošlje na stroške prodajalca skupaj z izpolnjenim reklamacijskim zapisnikom.

Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

 

VSTOPNICE ZA SEMINARJE BARVANJA

Za vstopnice seminarjev reklamacija ali vračilo niso možni.


TIPI AKCIJ

Izdelki, ki so v AKCIJI, so  ustrezno označeni. Uporabnikom Click2Chic.si so ponujeni naslednji tipi akcij:

Časovna akcija

Kupec lahko izdelke kupuje po znižani ceni v časovno določenem obdobju.

Akcija 2 za 1

Ko v košarico dodate 2 izdelka iz akcije, se vam vrednost cenejšega odšteje. Kupite 2 izdelka, obračuna se vam popust v višini cenejšega. V košarici mora biti parno število izdelkov.

Akcija 3 za 2

Ko v košarico dodate tretji izdelek iz akcije 3 za 2, se vam znesek takoj ustrezno odstotkovno zniža. Kupite 3, plačate 2. Pozor: akcije se ne seštevajo – ne velja 6 za 4.

Akcija 5 za 3

Ko v košarico dodate peti izdelek iz akcije 5 za 3, se vam znesek takoj ustrezno odstotkovno zniža. Kupite 5, plačate 3. Pozor: akcije se ne seštevajo – ne velja 10 za 6.

Akcija 1+1

Ko v košarico dodate 2 izdelka iz akcije, se vam takoj odšteje 50 % vrednosti. Pozor: akcije se ne seštevajo.

Fiksna cena

Določena je cena in število izdelkov. Cilj akcije je, da pri nakupu več enakih izdelkov plačate nižjo ceno. Cena se ustrezno prilagodi, ko so vsi izbrani izdelki v košarici.


KUPONI S POPUSTOM IN PROMOCIJSKE KODE

Kot način posebne promocije uporabniki lahko določene izdelke kupujejo tudi s pomočjo posebnih kuponov in promocijskih kod s popustom, ki jih dobijo na različne načine (na letakih, na družbenih omrežjih …). Promocijska koda ali kupon prinaša različne ugodnosti pri nakupu in je časovno omejena. Kode in pravila uporabe so jasno določena. Vnos kode je omogočen pri vsakem izdelku in sicer v prvem koraku spletnega naročila – košarica. 

Več koristnih informacij