Lidera nežna depilacija in losjon po depilaciji

A veš, da so že Stari Egipčani zavzeto odstranjevali skoraj vsako dlačico? Večinoma so uporabljali boleče metode puljenja vsake dlačice posebej s pincetami iz školjk in s posebnimi vosku podobnimi zmesmi iz sladkorja in čebeljega voska. Na srečo se danes lahko lotiš depilacije z Lidero, ki odstrani vse dlačice popolnoma brez bolečin in za sabo pusti popolnoma gladko kožo brez rdečice, mozoljev in tudi brez posledičnih vraščenih dlačic.

Namaži, speri in se poslovi od dlak!

Uporaba je čisto enostavna. Prašek zmešaš z vodo da dobiš gladko maso (razmerje in količine so vse dobro opisane v navodilih), ki jo nato v debelem sloju, tako da so vse dlake dobro prekrite, naneseš na kožo in nato po le petih minutah dobro izpereš (lahko pustiš malo dlje, ampak ne več kot 7 minut). Vse skupaj vzame le nekaj minut, rezultat pa je gladka koža, na kateri pa se ne začnejo pojavljati rdeče pikice kot pri britju. Depilacijske kreme in praški delujejo tako, da uničujejo kemijske vezi, ki skupaj držijo keratin, torej sestavino, ki tvori lase. Dlake odstranijo le do površine kože, tako kot britje, ampak, ker prašek raztopi le mrtvi del dlake in v odstranjevanje niso vpletena rezila, ki odstranijo še zgornjo plast povrhnjice, je depilacija brez iritacij, ureznin, mozoljčkov zaradi vnetih in zamašenih por in brez rdečice. 

Primeren je tako za ženske, kot za moške in odstrani dlake ne glede na njihovo debelino in gostoto poraščenosti, uporabiš pa ga lahko za depilacijo nog, rok, hrbta, prsi, pazduh, trebuha in celo na intimnih delih.

Kaj te čaka v škatli?

200 g praška, ki zadostuje za depilacijo celega telesa
Merica
Lesena palčka za mešanje mase
Rokavice

NOVO - Losjon po depilaciji

Depilacijskemu prašku pa se je pred kratkim pridružil še losjon, ki koži po kemični depilaciji povrne optimalen pH. Prašek razgradi dlake s pomočjo visokega pH, zato je potrebno kožo spraviti nazaj v optimalno stanje. Losjon je lahek in se enostavno nanaša. Kar hitro se vpije in za sabo ne pušča pretiranega mastnega občutka ali lepljivosti. Losjon kožo po depilaciji navlaži in pospeši proces obnavljanja, poleg pa jo še odišavi z nežnim kokosu podobnim vonjem.

 

 

 

 

 

 

 

1
2
Si objava zasluži tvoj všeček?