Tole je pa res WOW!

S prijateljico sva preživeli vikend na morju in doživela sem trenutek WOW. 

Tak lep dan na plaži, nič posebnega – kopanje, čvekanje, kave in sladoled. Potem pa večerna izmenjava tuša in urejanje. In takrat me je skorajda kap. Zaradi dveh stvari. Prva je bila, ko sem zagledala prijateljico pred ogledalom, ko si je sušila lase. Ker je njen narastek konkretno siv! Ojoj, ali to kmalu čaka tudi mene, sem se ustrašila, in se v naslednjem hipu vprašala, kako da tako očitnega sivega narastka ob sicer čudovitih črnih laseh nisem opazila že prej. Kar hudo mi je bilo za prijateljico. Najprej zato, ker je že vsa siva, takoj zatem pa zato, ker bo šla v tako čudoviti oblekici ven s takimle narastkom. No, ona sploh ni bila videti zaskrbljena, čeprav je glede svojega videza prava perfekcionistka. Ko so bili njeni lasje posušeni, je iz kozmetične torbice vzela 'senčilo' z velikim čopičem.


Še preden sem uganila, da zadevica ni namenjena zadimljenemu videzu oči, je prijateljica 'zadimila' prvi centimeter svojega narastka. In v dveh minutkah izbrisala vso sivino s svojih las ter jo poenotila s sijočo črnino, ki se je tako lepo skladala z njenimi vrtoglavimi sandali. Wow! Sem končno izdahnila. Kaj imaš to? "Ja, Wow," kaj pa drugega, se je nasmehnila v odgovor, medtem ko je poudarjala svoja lička.


 

 

Čudežni Wow  sem si takoj morala ogledati. Videti je kot senčilo za oči, tudi na otip je enak. Ampak zdaj mi ni bilo jasno le eno – kako je ta prah, ki je videti kot senčilo, ostal na prijateljičinih laseh, medtem ko se je cel dan kopala in vsakič znova, ko je skočila v vodo s pomola, seveda v celoti zmočila lase. Aha. V navodilih piše, da ga lahko speremo le s šamponom. Očitno drži, saj morje ob prijateljičinem skoku ni počrnelo, kot da bi vanj skočila hobotnica, temveč je ostajalo kristalno čisto, tako kot so se kot črni biser bleščali njeni lasje. Do umivanja. Zdaj, po umetelni pričeski, poudarjenimi s kodri, pa še bolj …

Šele tedaj sem opazila, da se sama nisem še niti oblekla. Wow me je preprosto pustil brez besed. Pozneje mi moja novinarska žilica ni dala miru in morala sem ga pogooglati. Za vse tipe las, za blondinke, rjavolaske, črnolaske, rdečelase lisičke, za pramene in celo … pomislila sem – kaj pa za moje lase, ki se tako hitro zmastijo?

Ne barvam se, odkar so moje prijateljice začele siveti in je zanje barvanje postalo nuja. Šele takrat sem se zavedala, kako čudovito naravno barvo las imam, in se v hipu odločila, da se bom začela barvati šele takrat, ko bodo na dan prikukali sivčki. Priznam, kljub wow čudežu upam, da se bo to zgodilo čim pozneje.

Obenem pa sem prepričana, da je Wow lahko čudež tudi zame. Naročila sem ga, da preizkusim, ali se res ne zlepi, ne zmasti las in jih ne naredi togih. Ker to pomeni le eno – da deluje kot puder (oz, bolje, saj je obarvan v 'mojo' barvo), ki lasem vzame maščobo in jih naredi spet sijoče od korenin naprej; ko za umivanje zmanjka časa. Imela sem prav. Rezultat so moji sijoči lasje, naraven občutek in prijeten, nevsiljiv vonj, v nasprotju s 'suhim šamponom'. Zadetek v polno. In še ne bom pozabila nanj do takrat, ko ga bom resnično močno potrebovala, ko mi bo frizer moral obarvati narastek, pa bo prav tisti teden na dopustu. Ali pa bom dopustniške užitke sama podaljšala še za en teden in se mi ne bo treba vračati domov le zaradi zoprnega narastka.

 

1
Poslovi se od sivih las ali narastka kar v udobju svojega doma!
2
Hiter in enostaven nanos omogoča podaljšan čas med barvanji.
3
WOW je priročne oblike, vodoodporna formula pa se lahko izpere le s šamponom.
4
Razlika je očitna!
5
Z enim si lahko narastek pobarvaš približno 60-krat!
6
WOW odlično poustvari tudi pramene.
Si objava zasluži tvoj všeček?