Pomahaj v slovo suhim in slabim lasem!

Ko so lasje suhi ali pa oslabljeni, je težko ustvariti negovan videz las ali pa obstojno pričesko. Takrat je vsak trud z lasmi kot zaman. Še dobro, da je tukaj Subrina Bye Bye! Subrina Bye Bye z linijama Dry in Weak končuje boj z lasmi pred ogledalom in lasem vrača potrebno vlago in bujnost.

 

Subrina Bye Bye Dry

Če so tvoji lasje suhi, lahko zanje poskrbiš z linijo Subrina Bye Bye Dry, saj sta šampon in večfunkcijski balzam 3 v 1 razvita posebej za suhe lase in njihove potrebe. Kombinacija hialuronske kisline in ceramidov suhim lasem vračata vlago in jo hkrati vzdržujeta. Hialuronska kislina poskrbi za takojšen videz polnejših las, ceramidi pa so naravni lipidi, ki tvoje lase varujejo pred izgubo vlage.

Pomembno je, da suhim lasem poleg pravih učinkovin zagotovimo še dolgotrajno nego in zato predstavljamo balzam 3 v 1, ki nudi kar 3 načine uporabe:

  • po umivanju las kot običajni balzam s spiranjem po 3 minutah delovanja, ali
  • kot balzam brez izpiranja za dolgotrajnejše vlaženje, ali
  • kot krema za vlaženje z nanosom na suhe lase.

 

Subrina Bye Bye Weak

Tankim in oslabljenim lasem pa lahko daš odlično spodbudo s šamponom in večfunkcijskim balzamom 2 v 1 iz linije Subrina Bye Bye Weak. Biotin krepi lase, upočasnjuje izpadanje in spodbuja hitrejšo rast zdravih lasnih mešičkov. Kofein pospešuje prekrvavitev lasišča in deluje stimulativno na lasne mešičke.

Ob neprimerni so slabi lasje hitro obloženi in se prehitro zmastijo. Podari svojim lasem pravo nego za oslabljene ali tanke lase z balzamom 2 v 1, ki nudi dva načina uporabe:

  • nanesite na umite vlažne lase in pustite delovati 3 minute, ali
  • pred umivanjem las z delovanjem 5 minut za lahkotnejši učinek.

 

Subrina odslej pravi: bye bye slabi lasje in hello dobra frizura!

Si objava zasluži tvoj všeček?