Poudarite ali spremenite ton svoje blond barve na nežnejši način!

Blond barve so pri ženskah zelo priljubljene, vendar pa lahko ta postane pusta in brez leska zaradi prepogostega ali nepravilnega barvanja, neustrezne nege ali izpostavljenosti vremenskim razmeram.  Na laseh se lahko po barvanju ali sčasoma pojavijo tudi nezaželeni rumeni ali oranžni toni. Rešitev za navedene težave ponujajo novi tonerji Subrina Saten!

Tonerji Subrina Saten nežno poudarijo ali spremenijo ton vaše blond barve las.  So brez amonijaka in z nižjo koncentracijo razvijalca, zato so nežnejši do las in primernejši tudi za poškodovane lase.

Nove tonerje Subrina Saten odlikuje možnost raznovrstnih namenov uporabe, z njimi lahko toniramo blond pobarvane lase ali lase s prameni v ledeno, peščeno ali biserno blond odtenek, osvežimo spran odtenek barve las, ledeno blond odtenek pa je izredno učinkovit za odpravo neželenih rumenih tonov, ki se pojavijo po beljenju las z belilom.

Ceramidno oljni kompleks poskrbi, da so lasje po barvanju gladki in negovani. Ceramidi v kombinaciji z olivnim in ricinusovim oljem obnovijo lomljiva mesta v lasu, lase okrepijo in jih navlažijo. Posebna kombinacija barvnih pigmentov v tonerjih ne prodre tako globoko v lasno sredico kot pri običajnih barvah za lase, zato se tonerji postopoma sperejo z las. Z njimi lahko spremenimo ton vaših naravno blond, pobeljenih ali blond pobarvanih las, vendar las ne moremo posvetliti. Tonerji tudi niso primeni za sive lase.

Če želite doseči na laseh močnejši ton, toner nanesite na suhe lase, za šibkejši učinek ali če uporabite toner takoj po beljenju ali svetlenju las pa je bolje, da ga nanesete na umite, vlažne, z brisačo obrisane lase.

Za dodatno nego, zaščito barve in bleščeč sijaj poskrbi dodan balzam za nego in obstojnost barve, ki ga uporabite na koncu po vsakem toniranju las.

Si objava zasluži tvoj všeček?