Rekodiraj svoje lase!

So tvoji lasje izgubili stari sijaj po letih barvanja las, likanja, kodranja in beljenja ali feniranja? Si želiš končno imeti daljše lase, a ti ne uspe priti do želene dolžine? Si preizkusila že mnogo izdelkov, pa nič posebnega? Potem rekodiraj svoje lase z novo vrhunsko, brezkompromisno nego las Keratin Recode!

Ključ do zdravih las so keratinske vezi. Keratin je glavna sestavina lasu, in če so te vezi nepoškodovane, so lasje z nepoškodovanimi keratinskimi vezmi videti zdravo, sijoče in svilnato. Barvanje las, sušenje, likanje, kodranje in beljenje ali zgolj starost lasu razrahljajo te vezi. Lasje postanejo suhi, brez sijaja, neukrotljivi ali drugače poškodovani.

Ko lasje potrebujejo dodatno mero keratina  …

… je čas za Keratin Recode. Predstavljamo novo blagovno znamko izdelkov za nego zahtevnih las, Keratin Recode. Vsi izdelki vsebujejo veganski keratin, ki dokazano izboljšuje in krepi keratinske vezi v lasni strukturi. Rezultat so sijoči in gladki lasje, kot iz vrhunske salonske nege.

Keratin Recode želi zagotoviti najboljšo nego za najbolj zahtevne lase, kar pa suhi lasje, lasje brez sijaja, krepasti ali celo poškodovani lasje nedvomno so.

V zavedanju, da za izdatno nego las pogosto zmanjka časa, so vsi izdelki Keratin Recode formulirani tako, da tudi osnovna nega, kot so šampon, balzam in maska, vidno izboljšajo stanje tvojih las.

Napredna etična formulacija

Vsi izdelki Keratin Recode so narejeni iz veganskih sestavin, vključno s keratinom. Veganski keratin je pridobljen iz rastlinskih virov in ima neverjetno sposobnost prodiranja v notranjost las, kjer obnovi njihovo strukturo. Učinki obnovitve so dolgoročni, kar pomeni, da bodo tvoji lasje ostali zdravi in sijoči dlje časa.

Nega, ki zadosti individualnim potrebam zahtevnih las

Vsak tip las ima svoje posebne potrebe, zato Keratin Recode ponuja več linij izdelkov, prilagojenih različnim tipom las.

Linija Frizz Stop bo ukrotila neubogljive in krepaste lase. Če so tvoji lasje poškodovani, jih bodo obnovili izdelki iz linije Hair Renew. Suhi in dehidrirani lasje bodo našli svoj izgubljeni sijaj z linijo Hydro Active. Za barvane lase pa je odlična izbira linija Colour Protect, ki s svojo posebno formulacijo podaljšuje obstojnost barve in sijaj.

Za najmočnejši učinek obnove je na voljo keratinska maska, ki bo tvojim lasem povrnila prepotrebno vitalnost. Posebno presenečenje pa je sprej za volumen, ki ustvari volumen pri lasišču in pri tem ne obteži las, zato videz las ostane naraven.

Si torej pripravljena rekodirati svoje lase? Potem se nasloni nazaj in prepusti vse Keratin Recode.

Si objava zasluži tvoj všeček?