Novi navdihi

03
Dec
2015

Nora na čokolado

Lahko bi se pisala Čoko. Petra Čoko. Sliši se čoknjeno, a tudi moja vez s čokolado ni nič drugačna. Zrasla sem ob tovarni Gorenjka, kjer je delala tudi moja babica. Ja, lahko si predstavljaš, da sva s čokolado na Ti že iz plenic.
26
Okt
2015

Megla okrog tvojih las …

Ne maraš meglenih juter? S tabo se strinja tudi tvoja pričeska. Četudi je doma pred ogledalom vredna vsega zavidanja, je lahko rezultat tvojega truda, ko se čez pol ure pojaviš v službi in se zagledaš v šipi ali ogledalu, le nejeveren krik.
21
Sep
2015

Predstavitev izdelka WOW

V preteklih dneh sem imela krasno priložnost, da se pomešam med strokovnjake za lasno nego in se pobližje spoznam z izdelkom WOW, ki si je s svojo priročnostjo in revulucionarno formo v samo nekaj mesecih zagotovil opazno mesto v lepotni industriji.
07
Sep
2015

Nega las jeseni

Tvoji lasje poleti niso imeli ravno počitnic, kajne? Sonce, morje in bazeni do njih niso bili najbolj prijazni. Tudi zima ne bo, zato je zdaj čas, da okvirju, ki tvojemu obrazu daje poseben značaj, nakloniš nekaj pozornosti. Jih okrepiš, pozdraviš nastalo škodo ter se jim dodatno ...
30
Jul
2015

Inovativne pričeske za vroče dni

Lasje so lahko tvoj najlepši "modni" dodatek ali največje zlo. Oglej si navdihujoče  Invisibobble posnetke, ki te bodo z enostavnimi koraki popeljali do vrhunske pričeske prav vsak dan v tednu.