Novi navdihi

01
Feb
2015

Pričeska izpod rok mojstrov

Ob prihodu v salon ekipe Subrina Professional ne gre zgrešiti citata: "Don't practice until you get it right. Practice until you can't get it wrong." Pokukaj v svet strokovnjakov!
26
Jan
2015

3 načini nošenja frufruja

Vsaka, ki je imela kdaj frufru, pozna težave s predolgimi lasmi, ki se jih nikakor ne da oblikovati v lepo pričesko. Danes ti predstavljam tri načine, s katerimi bo predolg frufru vseeno del čudovite pričeske.
12
Jan
2015

3 preproste frizure za srednje dolge lase

Še kako znan scenarij: mudi se ti od doma, prav nič ti ne gre po načrtu in za piko na i je tvoja pričeska nevarno blizu besedi "katastrofa". Brez panike - v samo minuti lahko rešiš nastalo situacijo in prav prikupno ukrotiš svoje lase. 
15
Dec
2014

Figa s kito

Ker imam izredno dolge lase, marsikatere frizure ne morem nositi. Zato mi je še posebej pri srcu penica za figo, s katero si najraje spenjam lase. Danes ti predstavljam različico s kitko.
22
Okt
2014

Zgodba o uspehu - Moroccanoil

V svetu kozmetične industrije je še neznani izdelek izjemno težko povzdigniti ob bok že uveljavljenim znamkam, ki jih zaznamuje bogata zgodovina in odlično oglaševanje. A nič ni nemogoče. Si že slišala za Moroccanoil Treatment?